ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Elith- ΑΚΡΙΤΑΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Α. Ε. ιδρύθηκε το 1999 με έδρα την Δράμα.

Η Elith είναι η πρώτη και η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που παράγει σώματα υπέρυθρης θέρμανσης από φυσικό πέτρωμα. Έχοντας αποκτήσει το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και πολλά βραβεία καινοτομίας, η  Elith κατασκευάζει τα σώματα υπέρυθρης θέρμανσης μαρμάρου με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Η Elith υλοποιεί τον απαράμιλλο συνδυασμό υπέρυθρης θέρμανσης με βασικά υλικά το μάρμαρο και τον γρανίτη. Η πρωτοποριακή της πορεία στηρίζεται στην διαρκή αναγνώριση των προϊόντων απόδοσης και αισθητικής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

elith-company

Η Elith αναδεικνύει την αξιοπιστία των προϊόντων της μέσω των συνεχών εξαγωγών της στην απαιτητική αγορά της Γερμανίας και, μέσω αυτής, όλης της Ευρώπης. Στην Elith, σημαντική είναι η εμπιστοσύνη των μεγάλων οίκων θέρμανσης στο εξωτερικό με τους οποίους συνεργαζόμαστε, έχοντας κατακτήσει την θέση των βασικών προμηθευτών τους.

Έχοντας στο ενεργητικό της η Elith πάνω από 7.000 έργα στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, διαθέτει την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία για να καλύψει τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς. Ωστόσο, η Elith συνεχίζει να πρωτοπορεί με διαρκή εξέλιξη των προϊόντων αυτόνομα και σε συνεργασία με εκπαιδευτικούς οργανισμούς.

Στόχος της εταιρίας είναι να διατηρήσει τον ηγετικό ρόλο που έχει στον τομέα της κατασκευής θερμαντικών σωμάτων μαρμάρου και να επεκτείνει τις συνεργασίες της σε άλλες δυναμικά αναπτυσσόμενες αγορές με την ίδια επιτυχία. Υποχρέωσή μας είναι να σας προσφέρουμε πάντα αξιόπιστα και ποιοτικά προϊόντα θέρμανσης που αντέχουν στο χρόνο.