Ποιότητα Προϊόντος

Για την κατασκευή των θερμαντικών σωμάτων χρησιμοποιείται ένα από τα πιο εκλεκτά υλικά που μας προσφέρει η φύση, το μάρμαρο.

Η διαδικασία διασφάλισης της ποιότητας ξεκινά από την ορθή επιλογή των πρώτων υλών. Όλα μας τα υλικά είναι πιστοποιημένα με απώτερο σκοπό την παράγωγη ενός ποιοτικού προϊόντος.

Η Elith σε στενή συνεργασία με τους στρατηγικούς συνεργάτες της στο εξωτερικό, επενδύει συνεχώς σε ερεύνα και ανάπτυξη με στόχο την βελτίωση των προϊόντων της.

Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, η τεχνογνωσία, το άρτια εκπαιδευόμενο προσωπικό και η πιστή τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών παραγωγής διασφαλίζουν την ποιότητα του τελικού προϊόντος.

Η διαδικασία ποιοτικού ελέγχου είναι αυστηρή, βάση διεθνών προτύπων ISO 9001:2008 με σημασία στην λεπτομέρεια. Ένας ενδελεχής έλεγχος εξασφαλίζει την ποιότητα και την ασφάλεια του τελικού προϊόντος ως ηλεκτρική συσκευή, έτσι προλαμβάνονται κατασκευαστικές αστοχίες που θα μπορούσαν να εγκυμονούν κίνδυνο στον τελικό χρήστη.

Σε όλα τα προϊόντα μας ο πολλαπλός ποιοτικός έλεγχος είναι αναπόσπαστο κομμάτι και προϋπόθεση για την απόκτηση της πιστοποίησης VDE GS.

Σαν τελικό επιστέγασμα όλων των παραγωγικών και διοικητικών δραστηριοτήτων έρχεται η πιστοποίηση του τελικού προϊόντος και των διαδικασιών με τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Είμαστε, ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς έχουμε αποκτήσει από το 2001 Ευρωπαϊκό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την παράγωγη των σωμάτων μαρμάρου. Επίσης είναι σημαντικό για εμάς, ότι έχουμε καταφέρει από την αρχή να λάβουμε την θέση του βασικού προμηθευτή και την εμπιστοσύνη μεγάλων οίκων θέρμανσης στο εξωτερικό.