back_to_top

Εταιρία | Προϊόν

Κάντε την δική σας ερώτηση…

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας εδώ.

O εκπρόσωπός μας βρίσκεται στη διάθεσή σας, Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 16:00.

Πόσα χρόνια η Elith δραστηριοποιείται στον χώρο κατασκευής σωμάτων υπέρυθρης θέρμανσης;

Η Elith βρίσκεται κοντά σας 13 χρόνια και συνεχίζει με την ίδια θέληση να σας παρέχει τα προϊόντα της με ποιότητα και αξιοπιστία. Περισσότερα από 7000 νοικοκυριά στην Ευρώπη να έχουν επιλέξει τα σώματα μας για ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, για ζεστό και πάνω απ’ όλα υγιεινό περιβάλλον.

Ποιά είδη μαρμάρων είναι διαθέσιμα για την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων;

Μπορείτε να βρείτε τα διαθέσιμα είδη των μαρμάρων στην σελίδα προΪόντων.

Ποια είναι η διαφορά των σωμάτων μαρμάρου από τα υπόλοιπα σώματα – panels υπέρυθρης θέρμανσης;

  1. Τα σώματα μαρμάρου είναι τα μοναδικά σώματα υπέρυθρης θέρμανσης που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, από 100% φυσική πέτρα (μάρμαρο, γρανίτη). Και μόνο το υλικό τους είναι ικανό να προσφέρει μέγιστη απόδοση. Λόγω της μεγάλης θερμοχωρητικότητας του μπορεί και συσσωρεύει ενέργεια και την αποδίδει τμηματικά στον περιβάλλοντα χώρο. Έτσι, δεν είναι απαραίτητη η συνεχής λειτουργία των σωμάτων για να έχετε κάλυψη σε θέρμανση όλο το  24ωρο.
  2. Επίσης είναι τα μοναδικά σώματα τα οποία εκπέμπουν ενέργεια τρισδιάστατα, και όχι σε δύο διαστάσεις. Σκεφτείτε ότι πίσω από τα σώματα, όταν αυτά λειτουργούν, η θερμοκρασία αγγίζει τους 70 οC.
  3. Τα σώματα μαρμάρου μπορούν και έχουν σχετικά μεγάλη ισχύ σε μικρή επιφάνεια προϊόντος. Δηλαδή για το μεγαλύτερο σώμα ΜΗ-17, με ισχύ 1650watt απαιτείται μόνο επιφάνεια 135*60 εκ. Άλλα σώματα έχουν διπλάσια επιφάνεια για περίπου 1400watt ισχύ. Όλα τα θερμαντικά σώματα Elith είναι καλυμμένα από τους κανόνες ασφαλείας που επιβάλλονται για τη λειτουργία τους και είναι αποδεκτά από τα πιο αυστηρά πιστοποιητικά ασφαλείας. Δεν υπάρχει περιορισμός, στο ύψος της τοποθέτησης των σωμάτων στο χώρο.
  4. Τα σώματα μαρμάρου διαθέτουν  τα εξής πιστοποιητικά ασφάλειας και ποιότητας: VDE GS, EMV, QMS, CE. Τα παραπάνω πιστοποιητικά δίνουν τη δυνατότητα στα σώματα μαρμάρου να πωλούνται με ευρεία αναγνώριση σε όλη την Ευρώπη και να στέκονται επάξια στην γκάμα προϊόντων μεγάλων οίκων θέρμανσης του εξωτερικού

Που κατασκευάζονται τα θερμαντικά σώματα μαρμάρου?

Τα προϊόντα μας κατασκευάζονται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Δράμα, 4ο Km Δράμας – Προσοτσάνης. Για την παραγωγή τους χρησιμοποιούνται  εγχώριες πρώτες ύλες  εκτός των ηλεκτρικών στοιχείων και κάποιον εισαγόμενων μαρμάρων.

Πόση είναι διάρκεια της εγγύησης και τι καλύπτει;

Τα προϊόντα μας καλύπτονται από 10ετη εργοστασιακή εγγύηση για την ορθή λειτουργία τους (από την ημερομηνία αγοράς). Κάθε σώμα διαθέτει μοναδικό barcode, το οποίο αποτελεί την εγγύηση του, χωρίς την ύπαρξη απόδειξης.

Η εγγύηση δεν καλύπτει στις παρακάτω αναγραφόμενες περιπτώσεις :

  • Λανθασμένη χρήση μη συμμορφούμενη με τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή.
  • Πρόκληση βλαβών με υπαιτιότητα του χρήστη.
  • Όπου έχουν πραγματοποιηθεί επεμβάσεις από μη εξουσιοδοτημένα άτομα.
  • Όταν το προϊόν υποστεί βλάβη που προέρχεται από: ατύχημα ή ανωτέρα βία (πυρκαγιά, πλημμύρα, σεισμό κλπ.)
  • Υποβολή σε φυσική ή ηλεκτρική καταπόνηση πέραν των προβλεπόμενων από τις προδιαγραφές που ορίζει ο κατασκευαστής, λανθασμένη εγκατάσταση.

Ποιός είναι ο χρόνος ζωής των προϊόντων σας;

Ο μέσος χρόνος ζωής των θερμαντικών σώματα μαρμάρου  υπολογίζεται σε 50.000 ώρες.

Ο χρόνος ζωής τους εξαρτάται από τον κύκλο λειτουργίας και την θερμοκρασία περιβάλλοντος,

Εάν χρησιμοποιείτε το σώμα σας για 8 ώρες την ημέρα, για 6 μήνες ετησίως, η διάρκεια ζωής του υπολογίζεται πάνω από 40 χρόνια.

espa-covid
espa-covid
espa-covid